Ir o contido principal

22 de outubro - 19:00h IN VINO VERITAS (ET SANITAS) Ciclo de conferencias

Día 17 de outubro:

Diego González: «Gustos e sensacións. Unha análise sensorial da demanda actual» Campeón de España de sumilleres en 2019, e representante ao Mundial por España no 2023, ten experiencia en restaurantes con Estrella Michelin como Cobo Vintage, o restaurante inglés de alta cociña e actualmente con 3 Estrellas Michelin, Core by Clare Smyth, e o Restaurante Ambivium do que foi director de sumillería. Tamén é Certified Sommelier pola Court of Master Sommelier, WSET Level 3 por The Wine Studio e Sumiller Profesional pola Cámara de Comercio de Burgos. Ás 12:00h sesión co alumnado do Ciclo Medio de Aceites e Viños (IES Ribeiro, Edificio Abrente).

Día 21 de outubro:

Octavio Colis: «O viño e os monacatos galegos» Presentación do libro «El vino, en todos los sentidos» 

Día 22 de outubro:

Luis Buitrón: «O que nos piden e o que producimos: actuais tendencias de éxito dos viños galegos no mercado» Presidente da Federación Española de Asociación de Enólogos.